Κουκουναριές - Σκιάθος

Golden Beach Hotel

English Greek

Απολαύστε ήρεμες διακοπές στη Σκιάθο


Τα Ελληνικά νησιά είναι φημισμένα παγκοσμίως για την ομορφιά τους και τις πολλές προτάσεις για ξένοιαστες διακοπές σε πανέμορφα τοπία γεμάτα ήλιο και θάλασσα. Με το Απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου τα κατάλευκα χωριά που σκαρφαλώνουν σε λόφους και υψώματα ατενίζουν τον γαλάζιο ορίζοντα και φιλοξενούν τους χιλιάδες επισκέπτες που αναζητούν το χάδι του ήλιου και το χαμόγελο της φιλοξενίας.

Golden Beach Hotel - Skiathos

Οι Βόρειες Σποράδες είναι ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στο Αιγαίο πέλαγος από τα πιο όμορφα της Ελλάδας με πλούσια βλάστηση και πολλά αξιοθέατα και προτάσεις για να γεμίσετε με ενδιαφέρον τις διακοπές σας.

Η Σκιάθος είναι από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, έχει διατηρήσει την παραδοσιακή της εικόνα αναλλοίωτη και προσφέρει κοσμοπολίτικο περιβάλλον με όλες τις σύγχρονες ανέσεις στους επισκέπτες της, που κάθε χρόνο κατακλύζουν το νησί ανακαλύπτοντας τις πανέμορφες γωνιές της και την ζεστασιά της φιλοξενίας της.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αφού την επισκέφθηκαν μια φορά, επιστρέφουν ξανά και ξανά στις γνώριμες παραλίες της με τα γαλαζοπράσινα νερά και τα γραφικά καλντερίμια της που οδηγούν σε ανθοστόλιστες αυλές και ξέφωτα με πανέμορφη θέα στη χώρα και τον γαλάζιο ορίζοντα.

Στην νοτιοδυτική πλευρά της Σκιάθου βρίσκεται η φημισμένη παραλία Κουκουναριές, που έχει εξελιχθεί σε ένα πανέμορφο τουριστικό θέρετρο πλήρως οργανωμένο τουριστικά, που προσφέρει όλες τις ανέσεις και προτάσεις για όμορφες διακοπές γεμάτες απόλαυση και διασκέδαση σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση και ξενοιασιά.

Στις Κουκουναριές βρίσκεται το "Golden Beach Hotel" το οποίο λειτουργεί από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο προσφέροντας σας άνετη και ευχάριστη διαμονή στους όμορφους χώρους του σε όλη τη διάρκεια των διακοπών σας.


Ξενοδοχείο Golden Beach

Μια υπέροχη πρόταση διαμονής σε όμορφους χώρους με σύγχρονες ανέσεις και παροχές


Κουκουναριές - Σκιάθος